Siparilan laadukkaat sisustuspaneelit ovat löytäneet tiensä myös BAUHAUS’n myymälöihin Tallinnassa, sekä Rocca al Maren että Lasnamäen tavarataloihin. Molemmissa myymälöissä Siparilan tuotteet ovat osa myymälän sisustustuotevalikoimaa, ja ne tarjoavat asiakkaille monipuolisia ratkaisuja. Tässä artikkelissa BAUHAUS Rocca al Maren rakennusosaston osastopäällikkö Silja Meesit ja Lasnamäen tavaratalojohtaja Priit Jamnes kertovat yhteistyöstään Siparilan kanssa ja siitä, miten sisustuspaneelit on otettu vastaan Viron markkinoille.

Aitoa puuta myös virolaisten koteihin

BAUHAUS’n tavoitteena Tallinnassa on palvella asiakkaita laajalla valikoimalla laadukkaita sisustamisen tuotteita. Suomessa Siparilan sisustuspaneelit ovat olleet osa BAUHAUS’n valikoimaa jo vuosien ajan. Rocca al Maren osastopäällikkö Silja Meesit halusi tarjota myös Tallinnan asiakaskunnalle mahdollisuuden sisustaa koteja aidolla puulla. Lasnamäen tavaratalojohtaja PriitJamnes lisää, että Siparilan sisäpaneelit täydentävät BAUHAUS’n valikoimaa tarjoten asiakkaille mahdollisuuden tehdä laadukkaita ja kestäviä sisustusratkaisuja.

Valmis myymäläkonsepti nopeuttaa myynnin aloitusta

Parasta yhteistyössä on ollut se, että tuotteet on saatu nopeasti myyntiin, osastopäällikkö Meesit iloitsee. ”Siparilan sisäpaneeleiden valmis myymäläkonsepti on ollut helppo lisätä myymälän sisustukseen, mikä on helpottanut meidän työtämme huomattavasti,” hän lisää. Priit Jamnes korostaa myös tuotekoulutuksen tärkeyttä, ”Molemmat myymälät ovat saaneet tukea tuotteiden myynnin aloittamisessa, mikä on parantanut asiakaskokemusta.”, Siparilan sisustuspaneeleiden innovatiiviset pinnat ja skandinaavinen tyyli on houkutellut asiakkaita hyvin myymälöihin

Sisustamisen trendien eroavaisuudet

Maantieteellisestä läheisyydestä huolimatta sisustamisen tyyleissä Viron ja Suomen välillä on eroja. “Suomessa mustat sisäpaneelit ovat olleet pidempään suosittuja, mutta täällä Virossa ne ovat alkaneet vasta yleistyä,” Meesit kertoo. Lasnamäen myymälästä Jamnes lisää, että Virossa on nähtävissä myös laaja kiinnostus erityisesti puun luonnollisiin sävyihin ja tekstuureihin. “Asiakkaamme arvostavat skandinaavista muotoilua, mutta he myös hakevat kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä sisustamisen tuotteilta. Siparilan sisustuspaneelit vastaavat näihin odotuksiin erittäin hyvin,” Jamnes summaa.

Monimateriaalinen sisustus on in

Puun yhdistäminen muihin materiaaleihin, kuten kiveen ja metalliin, on trendi, joka Alftanin mukaan tulee kasvamaan entisestään. “Puu toimii hienosti yhteen kylmien materiaalien, kuten kiven ja metallin kanssa. Esimerkiksi puupöydän yhdistäminen kivisiin tai metallisiin jalkoihin luo tyylikkään ja tasapainoisen kokonaisuuden,” hän kuvailee.

Erilaisten pintojen heijastukset ja lämpötilojen kontrastit luovat mielenkiintoisia kokonaisuuksia, joissa jokainen materiaali pääsee oikeuksiinsa. Puun lämpö tuo pehmeyttä, kun taas kivi ja metalli tuovat särmikkyyttä ja modernia ilmettä.

BAUHAUS’n myymälät panostavat kattavaan valikoimaan

Molemmissa Tallinnan BAUHAUS-myymälöissä on laaja valikoima Siparilan sisustuspaneeleita. Sisäpaneeleiden valinnassa on panostettu suomalaiseen designiin. Esimerkiksi muotoilija Laura Väreen suunnittelema rimamainen PURO-sisustuspaneeli tuo Muotoilutoimisto RATIA’lle ominaista skandinaavista minimalismia perinteisten paneelimuotojen rinnalle. STRUKTUURI, KUURA, ja ROSO sisäpaneeleiden karheampi pintatekstuuri antaa vaihtoehtoja niille, jotka kaipaavat sisustukseen puun luonnollista ilmettä. Useat sisäpaneeleista sopivat myös saunojen ja kosteiden tilojen sisustamiseen, mikä tekee niistä monikäyttöisiä.

Asiakaspalvelun tärkeys sisustuspaneelien valinnassa

Kodin pintamateriaalien valinnassa tärkeää on päästä hahmottamaan kokonaisuuksia. Molempien Tallinnan myymälöiden sisustuspaneeleiden esillepano tukee sisustusmateriaalien valintaa. “Olemme halunneet panostaa sisustamisen pintamateriaalien esillepanoon. Tärkeää on, että pintamateriaalit ovat helposti löydettävissä ja selkeästi esillä myymälöissämme. Asiakkaat voivat tutustua sisustamisen pintamateriaaleihin rauhassa ja saada tarvittaessa asiantuntevaa apua henkilökunnaltamme,” osastopäällikkö Meesit Rocca al Maren myymälästä kertoo.

Lasnamäen myymälä on erikoistunut tarjoamaan laajan valikoiman vaihtoehtoja sisustamiseen. Myymälässämme on saatavilla useita Siparilan sisäpaneeleita eri väreissä ja pintakäsittelyissä. ”Esimerkiksi STRUKTUURI-paneelissa on useita värivaihtoehtoja, mikä auttaa asiakkaita löytämään juuri heidän tilaansa sopivan sävyn,” Jamnes mainitsee.

Tulevaisuuden näkymät ja yhteistyön kehitys

Sekä Meesit että Jamnes näkevät yhteistyön Siparilan kanssa jatkavan kasvuaan. “Olemme erittäin tyytyväisiä Siparilan sisustuspaneeleihin ja odotamme näkevämme lisää innovatiivisia paneeliratkaisuja tulevaisuudessa,” Meesit kertoo. Jamnes korostaa, että asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista, ja kysyntä on kasvamassa erityisesti aitojen sisustusmateriaalien osalta. “Asiakkaamme ovat yhä kiinnostuneempia ekologisista materiaaleista ja kestävyydestä. Siparilan aidosta puusta valmistetut sisustuspaneelit, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä että pitkäikäisiä käytössä, sopivat täydellisesti tähän trendiin,” hän sanoo.

Yhteistyössä on voimaa

Siparilan sisustuspaneelit ovat vahvistaneet BAUHAUS’n valikoimaa erityisesti laadun ja muotoilun osalta. “Siparilan sisustuspaneelit ovat vastanneet asiakkaidemme odotuksiin laadusta ja kestävyydestä. Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Siparilan kanssa,” Rocca al Maren osastopäällikkö Meesit toteaa. Läsnamäen tavaratalojohtaja Priit puolestaan korostaa, että paikallinen asiakaskunta on ottanut suomalaiset sisustuspaneelit hyvin vastaan ja että Siparilan sisäpaneelit ovat olleet tärkeä osa myymälän sisustustuotetarjontaa.

Mitä tulee tuotteiden markkinointiin ja esillepanoon, BAUHAUS on tarjonnut tukea ja näkyvyyttä tuotteille omissa myymälöissään. “Olemme aina valmiita suosittelemaan Siparilan sisustuspaneeleita asiakkaillemme, koska tiedämme, että ne tarjoavat korkeaa laatua ja ajattoman tyylin,” Jamnes summaa.

Tutustu Siparilan sisustuspaneelivalikoimaan:

Bauhaus
Bauhaus